Vi hyr ut lokaler till bröllop, dop, kalas, fest, möten!

Charlottenlund ligger avskilt och vackert i norra delen av Grebbestad, endast 10 minuters gångväg. "Lunden" har varit ett populärt besöksmål i Grebbestad i 120 år! Under sina glans dagar, då folkparkerna var en viktig del av nöjes-Sverige, var Lunden en av Västsveriges nöjesmetropoler, välbesökt av såväl artister som besökare! Grebbestads samhällsförening arrenderar nu Lunden av Tanums kommun och öppnar upp för uthyrning till fester, konserter, mässor, underhållning med mera!

Salen är ung. 200 kvm och max 504 personer får vistas i lokalen. Det finns ett tio-tal bord och ung. 90 stolar, 4 st rullande hurtsar, varav en har en varmluftsugn och  avgränsningsskärmväggar.
Det lilla pentryköket har porslin till kaffeservering för 50 personer, diskmaskin, micro, kaffebryggare, vattenkokare, kyl och frysskåp. Högtalaranläggning finns men ingen mikrofon och ingen wifi. Fristående duk för projicering finns.
Man städar själv och slänger alla sopor i en behållare vid norra gaveln på utsidan av Skärgårdshuset, nyckel finns på knippan.
Pris 2024 för icke kommersiella event; privata fester/möten mm.
Alla dagar: 950 kr/halvdag (kl 8-12, kl 13-17) eller kväll (kl 18-23).
OBS! Priser för kommersiella evenemang förhandlas separat.
Nyckel hämtas på Info Center under öppettider eller i en nyckelbox på insidan av pelaren utanför dörren på Info Center, Nedre Långgatan 48, 45772 Grebbestad. Kod vid bokning.
Städning kan beställas vid bokningstillfället.
Lokalen är i kommunens ägo och allmänna ordningsregler gäller.
Kontakt/bokning: 072-518 1080, info@grebbestad.se

Scenen i stora salen är ung 50 kvm och det återstår arbete med att få upp strålkastare och annan utrustning för evenemang. Det kommer också att finnas möjlighet att hyra två loger och hygienutrymme för artister och andra deltagare med utgång direkt till utomhusscenen.

Fasad med ingången markerad med gul pil.

Skärgårdssalen ligger i Skärgårdshuset mitt i Grebbestad centrum vid T-bryggan med inspirerande utsikt över fiskebåtarna och folklivet på Torget med paviljong och boulebana.
Grebbestad samhällsförening hyr huset av Tanums kommun sedan 2000 för att driva ett Året runt öppet Info Center och tar emot bokningar för Skärgårdssalen.

Skärgårdssalen.
Utsikten från Skärgårdshuset.

Skärgårdssalen är 90 kvm och tillåter 80 personer. Sittande ca 50 personer. Det finns 19 bord, tillgång till ett litet kök med spis/ugn/kyl/diskmaskin, och utrustat för kaffe med dopp.
Det finns 4 toaletter. En är tillgänglighetsanpassad liksom hissen. Projektor, WiFi  och hörselslinga finns också att tillgå.
Nytt är att salen fått professionell utrustning för digitala möten.
Man städar själv och slänger alla sopor i en behållare vid norra gaveln på utsidan av Skärgårdshuset, nyckel finns på knippan.
Pris 2024 för icke kommersiella event; privata fester/möten mm.
Vardagar: 350 kr/halvdag (kl 8-12, kl 13-17) eller kväll (kl 18-23).
LörSöndag: 600 kr/halvdag (kl 8-12, kl 13-17) eller kväll (kl 18-23).
OBS! Priser för kommersiella evenemang förhandlas separat.
Nyckel hämtas på Info Center under öppettider eller i en nyckelbox på insidan av pelaren utanför dörren till Info Center, Nedre Långgatan 48, 45772 Grebbestad. Kod vid bokning.
Städning kan beställas vid bokningstillfället.
Lokalen är i kommunens ägo och allmänna ordningsregler gäller.
Kontakt/bokning: 
072-518 1080, info@grebbestad.se